Доставка на продуктите:

За по-голяма сигурност и удобство Вие получавате Вашата поръчка чрез куриерска фирма посредством наложен платеж. Обърнете внимание на това, че ние отброяваме дните от деня в който куриера вземе заявката, а не от деня в който сте поръчали продукта.

Поръчка направена след 18 часа в Петък, ще бъде изпратена следващата седмица в Понеделник.

Ако поръчате два или повече продукта, всеки от тях може да бъде доставен до различна точка, само трябва да ни изпратите на e-mail допълнителните адреси за доставка. Ако по някаква причина желаете вашата поръчка да бъде изпратена по по-специален начин на доставяне, моля обадете се на телефон 042 660 247 и ни информирайте за вашето предпочитание след като сте направили поръчката.

Разплащане:


# Наложен платеж
Доставката на продукта се осъществява с куриерска фирма в колетна пратка. Стоката се получава на посочения от Вас адрес или до поискване. Плащането се извършва след доставката на куриер при получаване на колета. Изпълнението на поръчката започва веднага след получаване на потвърждаване по телефон между нас и Вас.

# С дебитна или кредитна карта

Разходите по транспорта на поръчаната стока са за сметка на клиента!!!

Условия за доставка:

Поръчаната стока се доставя на посочения от клиента адрес. Клиентът поема задължението да осигури достъп и възможност за получаване на стоката.

Поръчаната стока се доставя подходящо опакована съгласно вида й и ползвания транспорт за доставка.

Ако клиентът не бъде намерен в срока за изпълнение на доставката на посочения адрес или не бъде осигурен достъп и условия за предаване на стоката в този срок, поръчката се счита за отпаднала и elmarketonline.bg се освобождава от задължението си да изпълни заявената доставка.
Заплащането на дължимата цена на стоката става при получаването й от клиента, поръчал стоката или от трето лице от негово име, при положение, че то потвърди получаването и идентичността на поръчаната стока.
Ако трето лице се ангажира с приемането и потвърждаването на получаването на поръчаната стока от името на първоначалния клиент, направил поръчката, последният няма право да върне стоката или да прави възражения относно доставката.Рекламация и връщане на закупена стока.

ПОТРЕБИТЕЛ, поръчал стока чрез elmarketonline.bg и получил същата по пощата, с куриер, или друг вид транспорт, има право да откаже получаването на поръчката или част от нея, след като тя вече му е доставена, само в един от следните случаи:

-при транспортирането стоката или нейната опаковка са повредени;

-не е спазен предварително уговореният срок за доставка;

-доставената стока явно не съответства на поръчаната от клиента;

-при условиe, че стоката противоречи на изискванията за обща безопасност по смисъла на ЗЗП;

Рекламации по гореизброените пунктове се извършват само в момента на доставката.

Извън изброените случаи, клиентът няма право да откаже получаването и заплащането на поръчаната от него стока, ако начина на плащане е с наложен платеж. В противен случай той дължи заплащане на извършените разходи за доставка до него и връщане на стоката обратно на доставчика.

Върната стока се приема само ако е в подходящ търговски вид („неразличима от нова”), придружена от декларация, удостоверяваща, че стоката се намира във вида, в който е получена, без да е била ползвана, оригиналната опаковка е с ненарушен вид и цялата прилежаща окомплектовка е налице. Елгруп ООД предупреждава, че в случаите, в които се налага провеждането на тестове, за да се установи състоянието на върнатата стока, това може да наложи забавяне.

Двете страни приемат общите условия напълно и без изключения.

По всички неуредени от тези Общи условия въпроси, се прилагат разпоредбите на действащото законодателство на Република България.

Последвайте ни във Facebook